Ratamestariohje 2024
Ratamestari suunnittelee kaksi rataa kuntosuunnistuksiin, suunnittelukartat saa tarvittaessa. Lyhyt, helppo ja pidempi, vaativampi. Varusteet (rastileimasimet, -liput, ajanottolaitteet, karttamuovit, opasteet) ovat yleensä edellisellä ratamestarilla, jolta voi tiedustella. Sähköisestä ajanotosta huolehtii Aarne V tai Pertti T. Ajat toimitetaan harjoitusten jälkeen Aarnelle, joka laittaa ne nettisivuille.

Kun olet suunnitellut radat, Aarne V tulostaa kartat sinulle ja hoitaa tarvittaessa sähköisen ajanoton. Mukavat kuntosuunnistukset ovat sellaiset, että rastit löytyvät, olipa taitotasosi millainen hyvänsä.

Kuntosuunnistusten rasteille jätetään n. puolen metrin mittainen kuitunauha rastimerkiksi ratoja myöhemmin kiertäville omatoimirastien suunnistajille. Ilmoita kuntosuunnistuksen tarkka lähtöpaikka viimeistään edeltävänä viikonvaihteena Aarne V:lle. Jos sää ei mahdollista harjoituksen pitoa ( kuuma kesä tms.), harjoitus perutaan ja uusi ajankohta sovitaan sekä ilmoitetaan seuran nettisivuilla ja Rastilippu-palvelussa.

Kuntosuunnistusvastaavat
Pertti Timonen
puh. 040 700 2952
pertti.timonenrapsu.fi

Aarne Vartiainen
puh. 0400 602 025
aarne.vartiainenrapsu.fi
Copyright RAPSU 2024
12.6.2024